Onsdag 19/6 - Germund och Görel har namnsdag idag

Erik Israelsson - en sann bajenkämpe

Publicerad: Oktober 2015

AHB

S:t Erik tillbaks på söderstadion för rättmätig hyllning

2015 års säsongs hemmaderby mot laget från Mordor vanns med 1-0 efter en praktnick av ingen mindre än Erik Israelsson. Tyvärr var Erik den ende som inte mindes det heroiska målet då han förloradet medvetandet vid just målsituationen...

Söndagen den 18:e oktober var det dags för Erik att mottaga publikens hyllningar för just det där underbara, matchavgörandet målet. Under pausen i matchen mellan Bajen och Henkelands IF fick äntligen hjälten S:t Erik mottaga de grönvita fansens uppskattning för hans uppoffrande gärning. Stående ovationer och sång mötte Erik när han släntrade in på innerplan med fixerat ben och kryckor. Erik med följe höll dock på att bli ordentligt blöta men mannen som styrde den nordöstra vattenkanonen kunde till slut få stopp på vattenkaskaden som hotade vår hjälte.

Bajen International hade dagen till ära en ny banderoll som med lem Anders trollat fram. Äras den som äras bör. Efter matchen fick vi tillfälle att ta en bild tillsammans med Erik, tålmodigt väntade vi på Bara Bajens intervju med hjälten. När Erik väl kom till oss tog han sig tid för fotografering och en pratstund. En sann bajenhjälte är han, vår alldeles egna skyddshelgon.

AHB

Erik i centrum håller låda.

AHB

Medlem Kinkan i mitten försöker hänga med i tugget.

AHB

Tripp, trapp, trull marscherar in med banderollen.

Välj en artikel...

Hem
Artiklar
Erik Israelsson - en sann bajenkämpe
Logo

© Bajen International 2024