Onsdag 19/6 - Germund och Görel har namnsdag idag

Kennedy Bakircioglu

2014 års mottagare av Årets prestation

AAP

Motivering (nominering 6)

 För att han borde fått den för länge sen. Och för hans ledarskap och mod att ta straffen. 

Prisceremonin tog plats lördagen den 17:e januari 2015, på restaurang Axela samlades samtliga Bajen Internationals med lemmar som var osedvanligt uppspelta denna kväll. Efter ett litet tag anlände huvudpersonen själv, kung Kennedy, tillsammans med hedersgästen Gustaf Grauers.

Kennedy visade vilken fantastisk människa han är, han bjöd verkligen på sig själv och berättade härliga anekdoter inför en sällan skådad andäktigt stilla publik. Aldrig har väl Bajen Internationals med lemmar varit så tysta tillsammans. Alla bara njöt av situationen och insöp allt som kungen förmedlade.

Givetvis var det en prisutdelning också. Kennedy erhöll det sedvanliga, inramade diplomet, en blomsterkvast, några bubbliga drycker samt Bajen International produkter i form av halsduk och två stycken av våra vackert handmålade ölglas.

Bilder från prisceremonin

Nomineringarna

Nominering 1

Fredrik Torsteinbø

"För att han kommer in som en frisk fläkt från vårt västra grannland och bländar oss med god teknik och kämparanda. Dessutom att han visade vägen i årets Superetta genom att göra segermålet (0-1) i premiären borta mot Assyriska FF i den nittiotredje minuten."

Nominering 2

Nanne Bergstrand

"Han ledde Hammarby upp i allsvenskan och har i grunden förändrat många supportrars sätt att se på Hammarby och klubbens långsiktiga mål."

Nominering 3

Ledarstaben

"Det känns äntligen som vi är på rätt väg och det finns en planering och en långsiktighet bakom samtliga beslut. För att på sikt kunna utmana om Sm-guld och Europaspel."

Nominering 4

Johan Persson

"För hans kämpa/vinnarmentalitet på Bajens mittfält."

Nominering 5

Stefan Batan

"För hans vilja och snabbhet på vänsterkanten med hans inträde i Hammarby har det blivit en helt annan dimension vi har saknat på vänsterkanten i många år."

Nominering 6

Kennedy Bakircioglu

"För att han borde fått den för länge sen. Och för hans ledarskap och mod att ta straffen."

Nominering 7

Kennedy Bakircioglu

"För en av alla de frisparkar han har satt direkt i mål i avgörande lägen."

Nominering 8

Kennedy Bakircioglu

"För hans alla frisparksmål eller att han finns."

Ansvariga medlemmar

AAP
AAP

Välj en prestation...

Hem
Årets prestation
2014 - Kennedy
Logo

© Bajen International 2024