Onsdag 24/7 - Kristina och Kerstin har namnsdag idag

Luke vs Dan - vilken 'Bad Boy' kommer göra succé?

Publicerad: Juli 2013

AHB

Lördagen den tjugonde juli är det premiär för Hammarby IF på Nya Söderstadion. Motståndare är Örgryte IS men det är av mindre vikt och intresse. Den stora snackisen just nu är om bajens nyförvärv, Luke Rodgers, kommer göra succé på planen eller kommer han att överglänsas av Bajen Internationals egen Bad Boy, Danne, på läktaren?

Bad Boy Luke från Birmingham...

Trettioettårige engelsmannen Luke Rodgers från Birmingham blev i början av juli klar för Hammarby IF. Han är tänkt att frälsa bajen med att göra något som vi supportrar inte är bortskämda med... MÅL... Massor av mål hoppas vi att detta muskelknippe från regnön ska bidraga med resten av säsongen 2013 så att vi får en värdig avslutning på densamma.
Herr Rodgers har ett rykte om sig att vara en 'Bad Boy' vid sidan av fotbollsplan. För vår del funkar det utmärkt om han lever upp till det både på och utanför Nya Söderstadions (fusk)gröna fotbollsmatta. Tillsammans med Monday James ser vi framtida skövling av motståndare i Superettans underbara värld. Frågan är inte när, utan hur snart kommer det första gula kortet riktas mot Rodgers i den grönvita tröjan?
Under sin långa fotbollskarriär har Rodgers representerat en räcka av klubbar. Shrewsbury Town (ENG), Crewe Alexandra (ENG), Port Vale (ENG), Yeovil Town (ENG), Notts County (ENG), New York Red Bulls (USA), Lillestrøm (NOR) samt Portsmouth (ENG) innan han nu har kritat på för Hammarby IF. Vi i Bajen International önskar ett stort 'Lycka till' i vår älskade klubb. Hoppas det blir succé och inte pannkaka, vi har längtat så länge efter en riktig striker...

Bad Boy Danne från Bagarmossen...

BBD Våra förhoppningar står som sagt till att Luke Rodgers kommer att lyckas i den grönvita dressen. Om det skulle bli ett bakslag så vänder vi blicken mot Bajen Internationals egen 'Bad Boy' Danne. Bördig från Bagis så förstår ju gemene man att detta inte heller är någon duvunge. Danne kommer att göra sitt yttersta för att sätta sin prägel på övre östra läktaren på Nya Söderstadion där Bajen International kommer att sitta.
Med en bakgrund som fotomodell (främst för tidningen 'Vi Sugrör'), stenhård mittback i Bagarmossen BK och storkonsument av över- och underjästa produkter i dryckesform kan vi garantera valuta för pengarna för de individer som föräras av Dannes närvaro.
Nu inväntar vi den tjugonde juli med tillförsikt och hoppas att våra blickar kommer vara klistrade på innerplan där våra grönvita representanter förhoppningsvis under sommaruppehållet kommit till insikt om att de på allvar måste börja prestera på banan. Mot en värdig avslutning av säsongen 2013... Annars får vi rikta blickarna mot Danne, även kallad Adonis - mannen med den vackra säden (som hon på Soldaten Svejk tjatade om hösten 2010...).

Forza Bajen!

Välj en artikel...

Hem
Artiklar
Luke vs Dan - vilken 'Bad Boy' kommer göra succé?

© Bajen International 2024