Onsdag 19/6 - Germund och Görel har namnsdag idag

Gustav Ludwigson

2020 års mottagare av Årets prestation

AAP

Motivering (nominering 7)

 Som genom riv, slit och slughet i matchen mot Göteborg borta serverar Tankovic samtliga tre mål. Denna assist-hattrick sammanfattar inte bara Ludwigsons säsong på ett perfekt sätt, den är också helt klart värd årets prestation. 

Gustav är informerad om utnämningen och han är sprudlande glad över detta. Prisceremonin planeras löpande med avseende på coronapandemins varande. På vårt årsmöte 2021 bestämde vi att slå samman prisutdelningen för Årets Prestation 2020 och 2021. Tyvärr så lyckades vi inte att hitta ett datum för prisutdelning i och med att Gustav flyttade till Korea. Vi skickar ett stort lycka till med karriären 'over there' så försöker vi hitta ett datum när Gustav är tillbaks på Södermalm.

Nomineringarna

Nominering 1

Gustav Ludwigson

"I matchen mot Häcken tar Ludwig en 60 meterslöpning i den 26:e minuten och trots att han är flertal meter bakom Häckenbacken så vinner han bollen. Han kämpar som en tiger och har snabbhet som en kobra."

Nominering 2

Aimar Sher

"För det gula kortet i bortaderbyt mot Skansen i augusti. Bytas in i 83:e minuten, vara med och bevaka 2-1 ledningen och kröna segern med att sänka apornas kapten i 91:a som gav ett gyllene gult kort. Det är en bra derbyprestation."

Nominering 3

David Fällman

"Då han försvarade sin yngsta lagkamrat. Han visade upp en stark laganda och en 'alla för alla' mentalitet som är omistlig för ett vinnande lag."

Nominering 4

Gustav Ludwigson

"För en härlig inställning från första början, springer på allt ger sig ALDRIG, en beundransvärd inställning, fjärran från en blyg allsvensk debutant. Han kom hit till Bajen relativ okänd för oss supportrar men med sin fightervilja och målfarlighet har han tagit många Hammarbyare till sitt hjärta. Man önskar att flera hade haft dessa kvaliter i denna mörka säsong vi precis har upplevt. Men Gustaf var en ljusglimt."

Nominering 5

Darijan Bojanić

"När en av de märkligaste säsongerna i allsvenskans historia avslutats, så kan vi väl konstatera att spelet från föregående säsong var sällsynt, några av de få briljanta stunderna under säsongen 2020 stod Darijan för."

Nominering 6

Tim Söderström

"Efter en något trevande start, med mycket stillastående spel i sidled kom Tim in med driv, fart och fläkt. Han vikarierade även förtjänstfull som ytterback."

Nominering 7

Gustav Ludwigson

"Som genom riv, slit och slughet i matchen mot Göteborg borta serverar Tankovic samtliga tre mål. Denna assist-hattrick sammanfattar inte bara Ludwigsons säsong på ett perfekt sätt, den är också helt klart värd årets prestation."

Ansvariga medlemmar

AAP
AAP

Välj en prestation...

Hem
Årets prestation
2020 - Ludwigson
Logo

© Bajen International 2024