Onsdag 19/6 - Germund och Görel har namnsdag idag

David Boo Wiklander

2016 års mottagare av Årets prestation

AAP

Motivering (nominering 6)

 David Boo Wiklander kom som ett yrväder en sommarafton och hade sina motståndare i en svångrem om halsen. Aidoo och Ögat var inne på plan att följa honom i strid; det dröjde inte evigheter, utan omgående blev det stängt bakåt till fiendens förträt. Prestationen att styra upp ett läckande bajenförsvar till rena rama Fort Knox borde, och skall, ge honom utmärkelsen Årets Prestation 2016. Utan David hade säsongen 2016 kunnat slutat med misär och elände, nu blev det nytt kontrakt med en medioker placering. Hade David varit med hela vägen skulle det varit Europaspel nästa säsong utan tvekan. Tack David. 

Prisceremonin genomfördes lördagen den 11:e februari 2017 på restaurang Axela. Det var väldigt nära att vi hade ätit middag med huvudpersonen David i december men vi lyckades inte hitta ett lämpligt datum. Givetvis spelade faktumet in med hans nya klubbadress men det hade inte varit ett problem från vår sida om det ändå blivit en middag.

Vi hade således en middag i DBW:s ära. En stor spelare vi önskar all lycka i framtiden. Och trots att han var i Dubai med sitt nya lag när vi dinerade tog hans sig tid att svara på ett SMS från vår arrangör Anders.

Bilder från prisceremonin

Nomineringarna

Nominering 1

Joseph Aidoo

"För hans högkvalitativa brytning mot ÖSK och Maic Sema, denna brytning är av gammal Glenn Hysen klass och skulle bara den ge 6 getingar av 5 möjliga."

Nominering 2

Romulo

"För hans historiska/legendariska hattrick mot grin-dif."

Nominering 3

Mats Solheim

"För att han under säsongen har visat stort hjärta och bangat in några sköna kassar."

Nominering 4

Kennedy Bakirciouglu

"Jag nominerar Kennedy För att han med kraften likt en frustande ardenner dundrade in frisparken mot Göteborg. (Och för att jag vill sitta bredvid honom igen...)"

Nominering 5

Ögmundur Kristiansson

"För enastående och matchavgörande insatser i Stockholmsderbyna. Räddar en straff och sätter sedan den sista och avgörande straffen själv i cupmatchen mot AIK. Gör en avgörande räddning vid ställningen 3-2 i hemmaderby mot Djurgården."

Nominering 6

David Boo Wiklander

"David Boo Wiklander kom som ett yrväder en sommarafton och hade sina motståndare i en svångrem om halsen. Aidoo och Ögat var inne på plan att följa honom i strid; det dröjde inte evigheter, utan omgående blev det stängt bakåt till fiendens förträt. Prestationen att styra upp ett läckande bajenförsvar till rena rama Fort Knox borde, och skall, ge honom utmärkelsen Årets Prestation 2016. Utan David hade säsongen 2016 kunnat slutat med misär och elände, nu blev det nytt kontrakt med en medioker placering. Hade David varit med hela vägen skulle det varit Europaspel nästa säsong utan tvekan. Tack David."

Nominering 7

Nanne Bergstrand

"För att han skickligt justerar laget så de börjar vinna igen och räddar kontraktet. Nästa år då jävlar blir det framtidens fotboll."

Nominering 8

Kennedy Bakirciouglu

"För att han har hållt bra nivå när han kom in som ordinarie spelare andra halvan av säsongen, och varit skadefri."

Ansvariga medlemmar

AAP
AAP

Välj en prestation...

Hem
Årets prestation
2016 - Wiklander
Logo

© Bajen International 2024