Onsdag 19/6 - Germund och Görel har namnsdag idag

Stefan Batan

2017 års mottagare av Årets prestation

AAP

Motivering (nominering 6)

 För hans inhopp i derbyt mot aporna där han som en ångvält ensam körde över deras försvar och såg till att de aldrig kommer att känna sig hemma på Söderstadion. 

Prisceremonin genomfördes på restaurang Axela lördagen den 20:e januari 2018. Nio glada Bajen International med lemmar inväntade med spänning Batans ankomst tillsammans med utlovad hemlig gäst.

Stefan anlände exakt 18:00 i sällskap men ingen mindre än Andreas Haddad, en mycket uppskattad hemlig gäst. Också glädjande och mycket uppskattat var att tidigare pristagaren Lallet dök upp.

Middagen och kvällen förlöpte mycket väl i muntert lag. Efter avslutat pass på Axela fortsatte festligheterna på ett annat hak framåt småtimmarna.

Bilder från prisceremonin

Nomineringarna

Nominering 1

Johan Wiland

"För en målvaktsräddning i yttersta världsklass på Rognes nick i matchen Hammarby-Göteborg. Johan visar trots sin ålder att han kan agera som spindelmannen."

Nominering 2

Björn Paulsen

"Att bryta utanför eget straffområde och ta en maxlöpning på 56 meter för att sedan på 2 touch ta med sig bollen och skicka in den med ett vänsterskott vid stolproten, det är hög klass. Detta mot Sundsvall borta."

Nominering 3

Sander Svendsen

"För sin löpvilja och otroliga bollkontroll samt sin målfarlighet."

Nominering 4

Jesper Jansson

"Att komma in i Hammarby med en sådan proffsighet och att lyckas få in ett flertal duktiga spelare och utöver det lyckas signa upp Svendsen på 4 år gör att detta är den genom tiderna bäste sportchefen vi haft."

Nominering 5

Mats Solheim

"Han lyckades med ett självmål mot Kalmar som var av världsklass uselt. En negativ prestation...men ändå..."

Nominering 6

Stefan Batan

"För hans inhopp i derbyt mot aporna där han som en ångvält ensam körde över deras försvar och såg till att de aldrig kommer att känna sig hemma på Söderstadion."

Nominering 7

Hela fotbollslaget

"För den otroliga vändningen mot Djurgården i hemmaderbyt."

Ansvariga medlemmar

AAP
AAP

Välj en prestation...

Hem
Årets prestation
2017 - Batan
Logo

© Bajen International 2024