Onsdag 24/7 - Kristina och Kerstin har namnsdag idag

Årets prestation

Vår årliga utnämning sedan 2012

AAP

Som alla grönvita institutioner har nu även Bajen International en årlig utnämning till en grönvit själ. Nedan listas tillvägagångssättet för utnämningen. Premiärår för denna utmärkelse var 2012.

Förutsättningar/tillvägagångssätt

För att överhuvudtaget komma i anspråk till denna titel måste man ha tillhört herrarnas A-lagstrupp i Hammarby under aktuell säsong. Alltså spelare och tränare/ledarstab.

Utmärkelsen ska bestå i Årets prestation, detta kan vara egentligen vad som helst såsom (mål, passning, räddning, kapning, frispark,hörna, utskällning m.m). Att vi väljer prestation beror på att årets MVP eller årets bästa spelare utses av så många andra föreningar och vi vill vara speciella.

Nomineringsperiod. Start 1:a januari t.o.m. tre dagar efter avslutad säsong. Omröstningen pågår sedan i max 4 dagar.

Poängsättning. När det är dags för omröstning lämnar man poängrösterna 3 poäng, 2 poäng samt 1 poäng (om det finns tillräckligt med nomineringar) och den nominering som har högst poäng vinner.

Precis som vanligt kan man lämna fullmakt vid röstande. Alla medlemmarna i Bajen International måste deltaga i omröstningen, även en blank röst räknas.

Det är fritt för medlemmarna att skicka in obegränsat med nomineringar.

Prisutdelningen ordnas av de som är ansvariga, förslaget på en sylta någonstans känns riktigt bra. Pristagaren kommer att bjudas in för prisutdelning och en bjudmiddag.

Välj en prestation...

Hem
Årets prestation

© Bajen International 2024