Svenska Cupmästare!!!

 

 Erik Israelsson - en sann bajenkämpe

 Erik Israelsson - en sann bajenkämpe

Pic
Publicerad: Oktober 2015
2015 års säsongs hemmaderby mot laget från Mordor vanns med 1-0 efter en praktnick av ingen mindre än Erik Israelsson. Tyvärr var Erik den ende som inte mindes det heroiska målet då han förloradet medvetandet vid just målsituationen...

S:t Erik tillbaks på söderstadion för rättmätig hyllning

Söndagen den 18:e oktober var det dags för Erik att mottaga publikens hyllningar för just det där underbara, matchavgörandet målet. Under pausen i matchen mellan Bajen och Henkelands IF fick äntligen hjälten S:t Erik mottaga de grönvita fansens uppskattning för hans uppoffrande gärning. Stående ovationer och sång mötte Erik när han släntrade in på innerplan med fixerat ben och kryckor. Erik med följe höll dock på att bli ordentligt blöta men mannen som styrde den nordöstra vattenkanonen kunde till slut få stopp på vattenkaskaden som hotade vår hjälte.

Bajen International hade dagen till ära en ny banderoll som med lem Anders trollat fram. Äras den som äras bör. Efter matchen fick vi tillfälle att ta en bild tillsammans med Erik, tålmodigt väntade vi på Bara Bajens intervju med hjälten. När Erik väl kom till oss tog han sig tid för fotografering och en pratstund. En sann bajenhjälte är han, vår alldeles egna skyddshelgon.

EI1

EI1

EI1

Artiklar

 Erik Israelsson - en sann bajenkämpe

Diversesidan

Hem  »  
Diverse  »  
Artiklar  »  
Erik Israelsson - en sann bajenkämpe

Bajen International
Grundad 2005

© Bajen International 2021

pic