Krossa BK Röven!

 

Välkommen till Bajen International!

Den grönvita reseklubben, sunda själar i sunda kroppar...

Välkommen till Bajen International!

Den grönvita reseklubben, sunda själar i sunda kroppar...

BI

BI

Årets Prestation

Som alla grönvita institutioner har även Bajen International en årlig utnämning till en grönvit själ. Sedan 2012 har denna utmärkelse delats ut till någon i Hammarby IF herrars a-lagstrupp.

BI

Om oss

Bajen International grundades 22:a januari 2005. Läs mer här om hur allting startade, hur klubbens logotype kom fram m.m.

BI

Medlemmar

Bajen International består av elva bajare i yngre medelåldern. Två personer är ordföranden tillika researrangörer, årligen genomförs en resa som dessa två individer ansvarar för.

BI

Resor

Årligen genomför vi en resa under det första kvartalet. Premiärresan 2006 gick till Glasgow, sedan dess har det tuffat på till diverse städer runtom i europa.

BI

Matcher

På våra resor ska det ingå minst en fotbollsmatch att se live, det är en av grundbultarna för vår tillvaro.

BI

Statuter

För att en klubb som vår ska överleva behövs regler och struktur. Självklart har vi stadgar som kontinuerligt ses över på ordinarie årsmöte vi genomför under varje resa.

BI

Diversesidan

En samlingssida med diverse entiteter. Bl.a. vår eminenta tipsklubb som delfinansierar vårt resande, här finns artiklar (nåja) av allsköns slag m.m.

BI

Gästbok

Ja, vi vet att det inte längre är 1990 men vi är stolta över att fortfarande ha en gästbok. Gå gärna in och gör ett inlägg...

Bajen International
Grundad 2005

© Bajen International 2021

pic