Bajen International

Logo

Välkommen till den grönvita reseklubben alla älskar att älska!
- På resande fot sedan 2005...

pic
Årets prestation

Som alla grönvita institutioner har nu även Bajen International en årlig utnämning till en grönvit själ. Nedan listas tillvägagångssättet för utnämningen. Premiärår för denna utmärkelse var 2012.

Till Årets prestation

pic
Om oss

Reseklubben Bajen International består av elva bajare i yngre medelåldern. Två personer är ordföranden tillika researrangörer, årligen genomförs en resa som dessa två individer ansvarar för. Destinationen är hemlig för övriga med lemmar fram till och med avresedag. Under resan ska årsmöte hållas samt en fotbollsmatch ska ses. Klubbens finanser täcker resa, boende, matchbiljett samt ett klädesplagg/accessoar.

Läs mer om oss...

pic
Med lemmar

I skrivande stund består Bajen International av 11 med lemmar. Åldersspannet är från yngre medelåldern till lagom övre dito. Målet är att samtliga ska åka med på våra resor varje gång men ibland ställer livets omständigheter till det för någon...

Till med lemssidan

pic
Resor

Årligen genomför vi en resa som två med lemmar ansvarar för. Destinationen är hemlig för övriga fram till och med avresedag. Under resan ska årsmöte hållas samt en fotbollsmatch ska ses. Klubbens finanser täcker resa, boende, matchbiljett samt ett klädesplagg/accessoar.

Våra resor

pic
Matcher

Under våra resor ska det ingå minst en fotbollsmatch som vi ska se 'live' på plats. Det är researrangörernas uppgift att ordna allt arrangemang runtomkring denna händelse. Hittills har det vid ett tillfälle ingått två livematcher under en resa, 2012 såg vi både Dortmund och Köln på deras respektive hemmaarenor.

Till matchrapporterna

pic
Statuter

På denna sida kan du läsa mer om vår bakomliggande struktur i Bajen International. Stadgar, arrangörsgrupper, mötesprotokoll m.m. hittar du här.

Mer om vår struktur

pic
Diverse

Det är som det låter, här kan du hitta allt möjligt. Bl.a. vår Tipsklubb som ger ytterligare finanser till våra resor. Det finns även en artikelsida (lite pretentiös benämning) om diverse ämnen. Etc. etc...

Diversesidan

pic
Gästbok

Ja vi vet, gästbok är så 90-tal men vi är stolta över att vara en av väldigt få sidor som har en gästbok aktiv fortfarande. In och läs och gör gärna ett inlägg...

Till gästboken

VKDK

Bajen International
Grundad 2005

© Bajen International 2018

pic