Våra resor

Våra resor

© Bajen International - 2024

Bilbao

Bilbao

© Bajen International - 2024

 Dagbok tisdag 21/3

 Dagbok tisdag 21/3

IMG

Efter en god frukost, i sällskap med kanonfotograf Adell återvände jag till konstapel Kindgrens och mitt rum. Kinkan släpade sig upp till frukosten och jag slutförde den sista packningen.

Efter en snabbcheck med receptionen om våra 3 taxibilar fortfarande var beställda, lutade jag mig tillbaka i sängen. Jag tänkte tillbaka på vår resa.

Bilbao är verkligen en häftig stad som jag absolut vill besöka igen!

Strax före klockan tio var hela gänget samlat nere i lobbyn, för att checka ut. Helt plötsligt öppnade sig himlen och regnet öste ned. Tack och lov var promenaden från hotellet till våra taxibilar endast 10 meter. Efter en lugn resa checkade vi in bagaget och botaniserade bland taxfree butikernas utbud av eldvatten och lukta gott.

Bortskämda som vi blivit med delikata pintxos, gjorde våra magar sig påminda. Nu fick vi dock hålla tillgodo med Burger King på flygplatsen.

Bilbao

Resan från Bibao via Frankfurt till Arlanda flöt på bra. På flyget från Frankfurt övertalades Clabbe och Avesta av en mycket trevlig purser att avsluta resan ståndsmässigt med champagne You have to drink champagne when you are flying...Bilbao

Vi fick sällskap av en ryska i sätet framför oss i vårat champagnedrickande, skillnaden var bara att hon lyckades hälla halva sitt glas i sin laptop!

Stort tack till er alla för en mycket trevlig resa och många goda skratt!!!

Länkar för Bilbaoresan...

Välj en annan resa du vill veta mer om...

Hem  »  
Resor  »  
2017-Bilbao  »  
Dag5  »  
Dagbok

Grundad 2005

© Bajen International 2024