Våra resor

Våra resor

© Bajen International - 2023

Köpenhamn

Köpenhamn

© Bajen International - 2023

 Dagbok söndag 1/3

 Dagbok söndag 1/3

IMG

Då Sven inte inkommit med någon dagbok har övriga medlemmar börjat gnugga sina minnesknölar om vad som hände denna dag. Här nedan kommer det fyllas på med medlemmarnas anteckningar.

Medlem Claes minne:

Matchdag i Danmark.

I. Enligt arrangörerna skulle vi egentligen ha sett derbyt FC Köpenhamn vs Bröndby.

II. Enligt arrangörerna skulle Max von Schleebrügge kommit till hotellet med biljetterna.

Av I och II blev intet. Vi fick istället ta tåget till Odense. En nätt tripp på 2 timmar. När tåget bromsat in i Odense och nio morgondruckna BI-medlemmar klivit tåget stod vi något undrande. Odense är uppenbarligen en stad mitt i ingenmansland. På stationen fanns det några blåvita fans. Vi gav oss i lag med två tillresta, fantastiskt trevliga Odensesupportrar. Lars och Jakob. Tillsammans med våra nyvunna vänner blev det en trevlig promenad till arenan Fiona Park. Arrangörerna hade köpt långsidebiljetter, dessa bytte vi till klackbiljetter då Lars och Jakob bedyrade att vi varmt välkomna som gäster i Odenseklacken.

Ett tråkigt inslag var att vi hade förhoppningar om att kunna se Björn 'Sara' Runström på planen. Tyvärr hade han varit skadad några månader så spel var inte aktuellt för hans del.

Själva matchen i sig var väl ingen höjdare. Odense vann mot Sönderjyske med 2-0. Stämningen på läktaren var helt OK. Vi firade Odenses framgång tillsammans med de blåvita supportrarna.

Efterspelet var tvärtemot matchen en höjdare. Vi fick kontakt med fansfalangen Tigers Nyborg. Tillsammans med dem tog vi en buss till Café Sprogö. Där festade vi hårt tillsammans med en stort gäng glada Odensefans. En annan däckade under kvällen så jag hoppas nån annan kan minnas lite mer om vad som hände. Till slut tog vi sista tåget tillbaka till Köpenhamn. Väl där så tog vi in på O'Learys på centralstationen för lite avrundningsbira. Vad som hände övrigt den kvällen minns jag inte.

Länkar för Köpenhamnresan...

Välj en annan resa du vill veta mer om...

Hem  »  
Resor  »  
2009-Köpenhamn  »  
Dag3  »  
Dagbok

Grundad 2005

© Bajen International 2023