Våra resor

Våra resor

© Bajen International - 2024

Nice

Nice

© Bajen International - 2024

 Dagbok söndag 13/3

 Dagbok söndag 13/3

IMG

Ett något morgontrött gäng träffades i hotellreceptionen för att genomföra årsmötet. Ett förslag som genast antogs var att hålla årsmötet på stranden nedanför promenad de Anglais.

Ett möte på stranden i Nice bör genomföras med lämpliga sportdrycker. Sagt och gjort efter en gemensam promenad till en kvartersbutik, som efter församlingens inköp uppvisade stora hål bland hyllorna. Därefter genomfördes en stärkande promenad till möteslokalen - stranden.

Ordförande Claes och Anders öppnade Årsmötet 14.00 med att hälsa alla välkomna, och gick igenom formalia som fullmakter mm. En skål utbringades för Sippa och Lasse som tyvärr ej hade möjlighet att delta i årets resa.

Årsmötet avlöpte (alltför ??!!) smärtfritt. En något oväntad Ordförande konstellation lottades fram med hjälp av en turistande Sydkoreanska. Eftersom jubileumsresan verkade falla de flesta i smaken (samt även givit eko ända till Sydkorea) drog hon från Billygruppen: Lillmyran och från Kentagruppen: Avesta!

Det Belgiska radarparet från jubileumsresan återuppstår! (sällan har väl en muta på 20 kronor betalat sig bättre).

Efter årsmötet skildes vi åt. Kenneth och Avesta som är två verkliga gentlemen, passade naturligtvis på att handla presenter till damerna på hemmaplan.

Efter en skön powernap träffades hela gänget i receptionen för gemensam promenad till kvällens middagsställe. Anders som varit i Nice tidigare ville lotsa oss till ett bestämt middagsställe. När vi väl anlänt till restaurant Le Safari visade det sig att Anders hade fullkomligt rätt, maten var fantastiskt god, det frossades i pepparbiff, lax, fisksoppor och diverse fisktallrikar. En sak är absolut säker om jag någon gång kommer tillbaka till Nice är detta en av de ställen jag tänker besöka!

En mycket belåten grupp Hammarbyare lämnade stället för att avrunda kvällen på Ma Nolan`s Irish Pub. En Guinness (eller 3) piggar ju som bekant alltid upp!!

Efter några glas, och ett riktigt bra uppträdande från kvällens liveband beslutade vi oss för att avsluta kvällen. Avesta och Ola tog sikte på hotellet medans Patrik och Kinkan fortsatte ut i den sköna vårkvällen.

Väl hemma somnade jag in med ett belåtet leende efter ännu en härlig dag på rivieran.

Claes och Anders hade verkligen valt ett härligt mål för resan.

Länkar för Niceresan...

Välj en annan resa du vill veta mer om...

Hem  »  
Resor  »  
2016-Nice  »  
Dag3  »  
Dagbok

Grundad 2005

© Bajen International 2024