Våra resor

Våra resor

© Bajen International - 2024

Istanbul

Istanbul

© Bajen International - 2024

 Dagbok måndag 22/2

 Dagbok måndag 22/2

IMG

När Ola och jag vaknar upp sista dagen har vi Bazaren kvar att utforska, i frukostmatsalen finns inte ett spår av BI människor men under frukosten dyker en ganska pigg Patrik upp och berättar att han redan ätit och är sugen på Bazaren. I hotellvestibulen finns heller inga spår efter BI med lemmar varför vi själva drar upp till Bazaren.

Vi tillbringar någon timme bland morgontrötta turkar som inte ens försöker att sälja sina produkter, Patrik inhandlar en klocka och vi undrar om visarna fortfarande sitter kvar.

Tillbaka på hotellet dyker en pigg men lite hungrig Bullen upp och vi hittar ett hål i väggen och äter en sisådär kebab. När vi sedan samlas i hotellvestibulen kommer personalen med presenter som delas ut då de tycker att vi varit väldigt trevliga gäster (fan va kul). Undertecknad får en kartong med turkiskt godis som smakar skit men 'va faaaan'. Det kändes som ett ganska tröttkört gäng som strax ska börja en tung hemresa.

Bussen som tar oss ut till flygplatsen hämtar upp oss klockan 12.45 och färden ut till Ataturk går bra förutom någon okänd som lägger en 'bubbla' som inte är någon höjdare. Incheckning och flygningarna funkar kanon och något som känns väldigt bra är att Lill-Myran är hur stabil som helst när det gäller att tackla flygningarna (tänker bara på hur det var till och från Egypten) men det är en annan historia.

Klabbe uttryckte sig att hemresan är medaljens baksida och det är bara att hålla med och det var ett slitet gäng som tillbringade 2 timmar i Paris innan vi klev på flyget till Stockholm.

Väl hemma i Svedala handlade det bara om att säga hej och ta sig ner till våra bilar och här blev vi väldigt medvetna om att det varit ett riktigt skitväder när vi fick skotta fram bilen.

Efter att ha lämnat av alla landade undertecknad hemma strax efter midnatt och jag förbannar fortfarande 'turkgorillan' som gav mig massage eller var det tortyr.

Nu ser vi fram emot nästa års resa som enligt uppgift bär iväg mot Storbritannien. Jag gissar redan nu på Wales och Cardiff.

Må väl och tack för en bra resa!

Kinkan

PS Jag fick en förfrågan om att betygsätta hotel Sapphire och den blev väldigt bra, om ni går in på booking.com/Istanbul/sapphire så kan ni läsa om vårt hotel. DS

Länkar för Istanbulresan...

Välj en annan resa du vill veta mer om...

Hem  »  
Resor  »  
2010-Istanbul  »  
Dag5  »  
Dagbok

Grundad 2005

© Bajen International 2024