Våra resor

Våra resor

© Bajen International - 2024

Milano

Milano

© Bajen International - 2024

 Dagbok fredag 19/1

 Dagbok fredag 19/1

IMG

Så va det dags igen, en resa, en match, några öl och trevligt sällskap. Frågan är som den bör, vart faan ska vi. Samlingen var som vanligt belagd på centralen och när jag anlände var det dags för att gå. Halt på vägarna och en olycka vid Gnesta avfarten gjorde så att vi fick ta en tidigare buss. Det som gjorde att denna resa kändes annorlunda var att det saknades 'folk'. Ankan hade brutit tredje kotan i höger eller var det vänster ben, Ola skulle bli journalist för Fn eller va det nu va och skulle lära sig skriva innan han kunde åka och Sven jobbade för ovanlighetens skull.

Men vi andra va på ett underbart humör och Sippa berättade om Kleeber som han hade med sig. För er som inte minns va det morgon medicinen som ni halsade i er.

Bussen tog sig sakta till Skavsta där vi inväntade planets avgång och det gjordes självklart med den del som för de flesta gjorde resan.

Planet var som vanligt trångt och fullt, men erfaren som man är sov man hela resan ner. Vad ni andra gjorde vete faan men glada var ni när vi anlände Milano som va resans mål. Och som vanligt kom Sippas väska sist på bandet, måste vara något med det Finska ryktet i världen.

Buss till Milano där vi alla blev förvånade att tom jag skulle kunna parkera bilen utan böter m.m. bilarna stod på trottoarer i korsningar och jag vet inte vart. Från den otroligt mäktiga centralen tog vi tunnelbanan till vårat underbara hotel och möttes av en lätt förvirrad gubbe som vi skulle bo inneboende hos, eller nästan iaf.

Mat blidde det också, självklart drack Sippa vitt vin till maten som bestod av diverse asiatisk föda.

Efter lite rundvandring så tog vi en öl för 8 euro eller blev det kanske 2. Ölen flödade och namn glömdes, Gucci köptes, match sågs och skratten flödade.

Länkar för Milanoresan...

Välj en annan resa du vill veta mer om...

Hem  »  
Resor  »  
2007-Milano  »  
Dag1  »  
Dagbok

Grundad 2005

© Bajen International 2024