Bajen International Quiz 2017

 Bajen International Quiz 2017

XX

Tävlingsdatum: 2/5 till 7/5-2017.

Vinnare: Daniel Johansson

Quizet är avslutat.

Vad går tävlingen ut på?

Ett klassiskt 1X2 frågeformulär bestående av 10 frågor om Bajen International ska besvaras. Deadline för att svara på detta quiz är 2017-05-07. När deadline är passerad kommer en vinnare att lottas bland de som har flest rätt. Exempel: har fem personer alla rätt lottar vi en vinnare bland dessa. Vinnaren kommer att erhålla en vacker Bajen International halsduk.

QV

Stort grattis Daniel!

Stort grattis Daniel!

När deadline var passerad stod tre personer på imponerande 10 rätt. De hade uppenbart gjort en grundlig research för att kunna svara på frågorna (som var lite BI nischade).

Vinnaren bland dessa tre herrar korades i direktsändning på Periscope. Upplägget var lite som finalen i Mästarnas Mästare, först åkte en av de tre finalisterna ut. Sedan utsågs vinnaren av de två kvarvarande.

Du kan se finalsändningen i efterhand på denna länk

QV

Denna tävling avgjordes i maj, p.g.a. diverse anledningar (speluppehåll m.m.) så dröjde prisutdelningen ändå till första vecken i augusti.

Vinnaren Daniel och Bajen Internationals representant Claes träffades på Greken innan hemmamatchen mot BK Häcken den sjätte augsuti. En strålande glad Daniel iklädde sig genast sin nya, vackra halsduk som han efter ett gediget researcharbete vann i denna tävling.

Tyvärr hjälpte inte denna matchuppladdning Bajen till vinst mot BK Röv. Det som kommer att finnas kvar i historieböckerna från denna dag är dock Smaradonas vackra 1-1 mål i sann osportsmannaanda... Forza Bajen!

Tävlingssidan

 BI Quiz 2017

Diversesidan

Hem  »  
Diverse  »  
Tavling  »  
Bajen International Quiz 2017

Bajen International
Grundad 2005

© Bajen International 2022

pic