Hitta bajenpokemonen och vinn

 Hitta bajenpokemonen och vinn

XX

Tävlingsdatum: 2016-08-18

Vinnare: Stefan Holmberg

Tävlingen är avgjord!

Vad går tävlingen ut på?

Någonstans på vår hemsida finns pokemonen som ni ser här bredvid. När du hittat den så ser du också en kod som står bredvid den. Denna kod och en beskrivning av sidan du hittat pokemonen på mailar du in till oss på bajeninternational@gmail.com snarast möjligt. Först till kvarn med rätt kod och sidbeskrivning vinner en Bajen International halsduk.

CC

Stort grattis Stefan!

Stort grattis Stefan!

Denna tävling gick undan. Samma dag som tävlingen annonserades i sociala medier kom det rätta svaret in efter någon timme.

Vinnaren Stefan var metodisk och letade omsorgsfullt igenom vår hemsida, på en dagbokssida hittade han till slut pokemonen och rapporterade in korrekt kod.

Prisutdelning

Prisutdelning

Den 21:a augusti 2016 var det dags för prisutdelning. Inför matchen mellan Bajen och IFK Göteborg träffades representanter för Bajen International och Stefan på restaurang Tblisi.

Stefan fick sitt välförtjänta pris i form av vår vackra halsduk i glada miners lag. Att sedan Bajen tvålade till Fiskrensarna med 2-0 efter en frisparkskanon av Kennedy gjorde inte denna dag sämre.

Tävlingssidan

 Hitta bajenpokemon

Diversesidan

Hem  »  
Diverse  »  
Tavling  »  
Hitta bajenpokemonen och vinn

Bajen International
Grundad 2005

© Bajen International 2022

pic